Túrák

  • Ha már ismered a helyes Nordic Walking technikát és olyan rendszeres mozgást keresel, amit a természetben gyakorolhatsz,
  • ha ezt egy jó hangulatú csoportban szeretnéd megtenni,
  • ha érdekelnek a távolságok és a változó terep kihívásai,

akkor ismerd meg túráinkat és vegyél részt a hétvégi gyakorlásainkon!

 Ezeket a gyaloglásokat hétvégékre, jellemzően Szeged környéki, kevéssé ismert terepre szervezzük. Ha regisztrálsz a hírlevélre, nem maradsz le egyik gyaloglásról sem.

Bővebben…

Ezeket jellemzően Magyarország hegyes, dombos vidékeire szervezzük, kevéssé ismert terepekre, általában 2-3 napban. A napi táv változó, de a 20-25 km, és a meredek 6-10 km között minden előfordulhat. Ide már csak fizikailag jól felkészült és a több napos hegyi túrához megfelelő felszereléssel rendelkező jelentkezőket viszünk magunkkal.

Bővebben…

  • Figyelemmel kísérjük az országos turisztikai és szabadidős sport rendezvényeket. Ezekre a hírleveleinkben felhívjuk a figyelmet és megfelelő érdeklődés esetén segítünk részt venni az eseményen. Lásd: Magyar Szabadidősport Szövetség, NOWA, BSI, Samsung Zöld Fesztivál, EON Olimpiai próba, stb.
  • Kapcsolatot tartunk civil szervezetekkel is, akik gyalogtúrákat és különböző szabadtéri programokat szerveznek. Bodnár Bertalan gyalogtúra Mártély, “Ember a gáton” éjszakai teljesítménytúra, “A híd túl messze van” teljesítménytúra, stb.
  • A rendezvényeken való részvételért a nevezési díjat a résztvevőknek kell fizetniük.
  • Ez a nagyszerű sport kiváló csapatépítésnek is. Felhívjuk a vezetők, programszervezők, utazási irodák, baráti társaságok figyelmét, hogy helyszíni “kiszállással” is rendelkezésükre állunk. Szegedhez közeli kistelepüléseken, szomszédos városokban, de meghívásra Magyarországon bárhol vezetünk foglalkozásokat. Hívjanak bennünket bátran!