Tanfolyamok

A Nordic Walking tanfolyamaink egymásra épülnek. Így lépésről lépésre ismered meg a különböző technikákat, miközben folyamatos visszajelzéseket, és instrukciókat is kapsz. Az egymást követő tanfolyamokon, a már korábban megtanult gyakorlatokat újra elővesszük, felfrissítjük a tudásodat, ha szükséges javítunk a technikádon, majd erre építjük az új gyakorlatokat. Erős alapokat szerzel, melyek a helyes nordic walking stílus kialakítása felé terelnek majd.

Így, ha kezdőként vágsz bele, a tanfolyamokat végigjárva erős haladó szintre tudsz eljutni, viszonylag rövid idő alatt.

 

Edzések

Ahhoz, hogy a helyes technikád valóban ki is alakuljon, rendszeres gyakorlásra van szükséged. Ha a tanfolyamok közötti időszakokban rendszeresen eljössz edzésekre és időnként egy-egy túrára is – természetesen, az aktuális szintednek megfelelő nehézségűre – akkor egy szakértő segítségével tudod a technikádat továbbcsiszolni. Így már korán ki tudjuk szűrni a hibás mozdulatokat, melyek rossz beidegződésekhez vezetnének és valóban helyes stílust tudsz majd kialakítani.

A Nordic Walking egészséges hasznait akkor tudod maximálisan kinyerni, ha helyes technikával és heti rendszerességgel gyakorlod ezt a szép sportot.

A hétköznapokban felhalmozott stressz legyőzésének egyik legjobb módja a szabadan végzett rendszeres testmozgás.
Ha szeretnéd karbantartani a szívedet, a vérkeringésedet, vagy fogyni szeretnél, akkor gyere el az edzésekre!

Az edzések heti rendszerességgel, jellemzően keddenként vannak. A baloldali naptárban a pontos időpontokat és helyszínt mindig megtalálod.

A minőségi képzés érdekében az edzéseken résztvevők számát 15 főben maximalizáljuk.

Az edzéseken részt venni csak érvényes Pannonnordic Gyalogló Kártyával tudsz.

 

 
Ha eddig bizonytalan voltál abban, hogy ez a sport neked való-e, itt biztosan választ kapsz rá. Szerintünk, meg fogod szeretni. 🙂

  • Többé nem fogsz bizonytalanul téblábolni a terepen, hogy vajon jó-e a technikád.
  • A tanfolyam után egyedül is helyesen és egészségesen tudsz majd “nordicozni”.

Bővebben…


Ha már részt vettél az Alaptanfolyam I.-en és szeretnél továbblépni, vagy egyedül már próbálkoztál a Nordic Walking-al, de úgy érzed nem az igazi, valami még hiányzik, akkor ez a tanfolyam neked szól.

Itt elmélyítjük a korábbi tudásodat, és kijavítjuk az esetleg meglévő mozgás hibáidat. Egy újabb, sokkal tudatosabb szintre fogsz lépni.

Bővebben…


Ez egy erős haladó szint, melyen az Alaptanfolyam II.-n elsajátított technikákra, és a lábadban már meglévő sok-sok kilométer által kicsiszolt rutinokra alapozunk.

Ezért erre a tanfolyamra csak az Alaptanfolyam II. elvégzése után jelentkezhetsz.

Bővebben…