Kapcsolat

Ha szeretnél „belekóstolni” ebbe a szép mozgásformába, akkor erre a legjobb alkalom, ha eljössz egy hétvégi mini túrára velünk. Ez az első alkalom ingyenes számodra, így nem nem kockáztatsz semmit. Ha nincs saját botod, akkor pici pénzért kölcsönözhetsz is tőlem egy a testfelépítésednek megfelelő méretű botot egy-egy alkalomra.

Ha szívesen eljönnél edzésre, tanfolyamra, vagy egy túrára velünk, de bizonytalan vagy, hogy például egészségi állapotod, vagy valamilyen adottságod miatt részt tudsz-e venni rajta, és további kérdéseid vannak, nyugodtan hívj fel minket, vagy küldj e-mailt nekünk!

Azonban, mielőtt hívsz, érdemes átnézned a „Gyakori kérdések” oldalt, ahol összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerült kérdéseket a válaszokkal együtt. Lehet, hogy néhány kérdésedre meg is találod a választ ott.

Kocsis István
Nordic Walking tréner
Mobiltelefon: +36 20 3888 501
E-mail: pannonnordic@pannonnordic.hu

 

Tanfolyamra vagy túrára viszont csak akkor tudsz jelentkezni, ha regisztrálsz hírlevélre, ami emailben fog értesíteni az időpontokról. Ehhez add meg elérhetőségedet az alábbi űrlapon, és kattints a „Feliratkozom értesítőre” feliratú gombra!

 

FELIRATKOZÁS ÉRTESÍTŐRE

 

Amennyiben nem eseményértesítéseket szeretnél kapni, hanem választ valamilyen kérdésedre, vagy szöveges üzenetet akarsz küldeni a Pannonnordic.hu tulajdonosának, akkor azt az alábbi űrlapon tudod beküldeni!

 

KÉRDÉS, ÜZENET

 

FACEBOOK OLDALUNK

Naprakész információkért tekintsd meg Facebook-oldalunkat, az alábbi képre kattintva:

 

 

* kötelezően kitöltendő mezők

 

 

 

Telefonszámod 

 

 

Az edzéseken való részvétel további feltétele, hogy rendelkezzél érvényes Pannonnordic Gyalogló Kártyával.

Mobiltelefon: +36 (20) 3888-501

E-mail: pannonnordic@pannonnordic.hu