Pannonnordic Gyalogló Kártya

Ha eldöntötted, hogy rendszeresen szeretnél nordicozni, akkor vásárolj Pannonnordic Gyalogló Kártyát!
A kártyával a túrákon, edzéseken kedvező áron tudsz részt venni.

 

 

Sőt, ha komolyan letetted a voksodat a nordic walking mellett és edzésekre is szeretnél eljárni, akkor nélkülözhetetlen számodra. Edzéseken javasolt érvényes Pannonnordic Gyalogló Kártyával  részt venni.

 


 

Remek ajándék lehet, egy családtagodnak, barátodnak, vagy egy kedves ismerősödnek, ha  egészséges mozgással szeretnéd megajándékozni őt.

Üzleti ajándéknak is kiváló, hiszen azonnal kitűnik az unalmas feliratozott golyóstollak, naptárak, stb. tömegéből, és valódi értéket nyújthatsz át partnerednek: a stresszmentes életmód új elemét.

  • A kártya bemutatóra szóló, ezért átruházható, de alkalmanként csak egy személy használhatja. Így kölcsön tudod adni rokonodnak, ismerősödnek, mikor te nem érsz rá, ő viszont szívesen jönne velünk nordicozni. Egyszerre egy kártyával viszont nem tudtok részt venni mini túrán, vagy edzésen.
  • 6 alkalomra szól és 2 hónapig érvényes. A pontos érvényességi idő az első oldalon van feltüntetve.
  • A kártya ingyenes bot kölcsönzésre jogosít fel.
  • Ha mini túrán szeretnél vele részt venni, akkor az időpont értesítő e-mailben leírt módon kell jelentkezned, nem elég csak a helyszínen megjelenned. Erre azért van szükség, hogy tudjuk hány főre számíthatunk egy-egy alkalommal.
  • Ha edzésre jössz, akkor azt nem kell előre jelezned. Elég csak a megadott időpontban a találkozó helyszínén megjelenned. Kivétel, ha botot is szeretnél kölcsönözni, illetve ha ez lesz az első alkalom, amikor a Pannonnordic Gyalogló Kártyát megvásárolod. (E két esetben készülnünk kell erre bottal, vagy kártyával.
  • A kártyát mindig hozd magaddal, mert a túra, illetve az edzés megkezdése előtt kell bemutatnod a túravezetőnek! Ő a kártya első oldalán fogja bejelölni, hogy hányadik alkalommal használod.

A Pannonnordic Gyalogló Kártya ára 8.000,- Ft

Ha szeretnél vásárolni, akkor a kapcsolat oldalon lévő e-mail címen, vagy telefonszámon jelezd, kérlek!