Nordic Walking Alaptanfolyam II.

Ha már részt vettél az Alaptanfolyam I.-en és szeretnél továbblépni, vagy egyedül már próbálkoztál a Nordic Walking-al, de úgy érzed nem az igazi, valami még hiányzik, akkor ez a tanfolyam neked szól.

Itt elmélyítjük a korábbi tudásodat, és kijavítjuk az esetleg meglévő mozgás hibáidat. Egy újabb, sokkal tudatosabb szintre fogsz lépni.

Az Alaptanfolyam II. tematikája

Elméleti foglalkozás 1.

  • Az eszközökről. Hasznos ismeretekre teszel szert, és további tanácsokat kapsz a Nordic Walking bottal, cipővel, és ruházattal kapcsolatos kérdéseket illetően.
  • Bemelegítés, stretching jelentősége. Megismered azokat a lényeges információkat és tényeket, amelyek fontossá teszik a gyaloglás előtti bemelegítést, és a gyaloglás végén a nyújtást.
  • Az aktív lépés jelentősége – a haladás gyorsasága.

Gyakorlati foglalkozás 1.

  • Aktív lépés gyakorlása. Az elméletben megismerteket rögtön be is vetjük a gyakorlatban.
  • Felső testforgatás. Finom koordináció, és folyamatos hibajavítás.

Könnyű étkezés

Az Alaptanfolyam ára tartalmaz egy könnyű, egészséges ebédet, ezért nem kell hoznod semmiféle táplálékot az oktatásra.

Elméleti foglalkozás 2.

  • A fejlett társadalmak problémája. Megismered azokat a tényeket, melyek a Nordic Walking szerepét erősítik az olyan egészségügyi problémákkal szemben, mint a szív és érrendszeri megbetegedések, a metabolikus szindróma, egyes ortopédiai elváltozások, a csontritkulás, az artrózis, a táplálkozási hiányosságok, és a stressz.
  • Professzionális NW botok, felszerelések bemutatása. Mik azok a pluszok, amiket a professzionális eszközök nyújtanak az átlagoshoz képest, és ezek milyen előnyökhöz juttathatnak téged.  Biztos ismeretekre teszel szert, melyek birtokában könnyedén megkülönbözteted majd a különböző márkák által kínált előnyöket a csupasz marketig fogásoktól.

Gyakorlati foglalkozás 2.

  • Nordic Walking túra 8 km. Ezen a túrán végig arra összpontosítunk, hogy kialakítsuk a különböző készségeidet, és automatizáljuk a mozgásodat

Alaptanfolyam zárása, oklevelek kiosztása.

A tananyagot nyomtatott formában biztosítjuk

Az Alaptanfolyam II. ára: 12.000,- Ft/fő

 

Ajándék túra

 

A tanfolyamot követően vendégünk leszel egy Nordic Walking túrán. Te választod ki, hogy melyik meghirdetett túránkon szeretnél élni ezzel a meghívással.
Ott alkalmad lesz tovább gyakorolni, elmélyíteni a tudásodat, kipróbálni egy igazi edzést.

Extra kedvezmény, ha elvégezted a tanfolyamot és saját botot szeretnél

A Nordic Walking kényelmes és hatékony gyakorlásához igazán kevés eszközre lesz szükséged. A kényelmes cipőn kívül a legfontosabb eszközöd a saját botod lesz.
Egy, a fizikai adottságaidat figyelembe véve kiválasztott bot hosszú éveken, akár egy életen át is kiszolgál téged. Persze csak akkor, ha már átlépted a felnőtté válás küszöbét és nem nősz tovább. 🙂

Ezért érdemes jó minőségű, profi botot választanod. A ONE WAY egy ilyen márka.
A tanfolyam elvégzését követően ajándékba kapsz egy 10%-os, egyszer felhasználható extra árkedvezményt, melyet a tanfolyamot követő egy hónapon belül tudsz felhasználni, ha ONE WAY botot vásárolsz nálunk.

Ha már egyből a tanfolyamon szeretnél élni a lehetőséggel, akkor érdemes anyagilag is készülnöd erre.

 

Jelentkezés, tanfolyami időpontok

 

Rendszeresen szervezünk tanfolyamokat, melyeken csak előzetes jelentkezés alapján lehet részt venni.
A résztvevők száma a képzés minőségének biztosítása érdekében korlátozott.

Az aktuális időpontokról értesítőt küldünk a hírlevelünkre regisztrált tagjainknak. Jelentkezni egy konkrét tanfolyamra csak ők tudnak.

Ha szeretnél jelentkezni, akkor kattints ide és regisztrálj a tanfolyam időpont értesítőre! >>>

Ezután e-mailben fogod megkapni az aktuális időpontokról szóló értesítéseket és a hozzájuk tartozó jelentkezési lapokat.