Többnapos gyalogtúrák, teljesítmény túrák

Ezeket jellemzően Magyarország hegyes, dombos vidékeire szervezzük, kevéssé ismert terepekre, általában 2-3 napban. A napi táv változó, de a 20-25 km, és a meredek 6-10 km között minden előfordulhat. Ide már csak fizikailag jól felkészült és a több napos hegyi túrához megfelelő felszereléssel rendelkező jelentkezőket viszünk magunkkal.

2013 januárjától a Nordic Walking túrák ára tartalmazza a napi túravezetés árát, és igény esetén a részvételhez szükséges utazási, szállás, és étkezési költségeket. A túra megszervezésén túl a következő szolgáltatásokat is biztosítjuk:

  • 1000 Ft értékű voucher ( kártya ), mely az „Életmód Klub Pont Neked” klubban tudsz felhasználni, ha TANITA mérésére jelentkezel.Ez egy összetett mérés, mely testsúly, testzsír százalék, izomtömeg-testfelépítés, test víztartalma ( hidratáltsága ), csonttömeg, zsigeri zsír, alapanyagcsere ( BMR – Basal Metabolic Rare ), biológiai életkor mérését foglalja magában.
  • Segítek megszervezni a résztvevők szállítását, valamint a túra közben a szállást, étkezést foglalok igény szerint.
  • Gondoskodom róla, hogy a túra közben mindenki a saját ritmusában tudjon gyalogolni úgy, hogy közben senkit nem hagyunk magára.

Ha szeretnél jelentkezni, akkor kattints ide és regisztrálj az időpont értesítőre! >>>

Ezután e-mailben fogod megkapni az aktuális időpontokról szóló értesítéseket és a hozzájuk tartozó jelentkezési lapokat.