Eseménynaptár

aug
9
vas
Nordic Walking Alaptanfolyam I. @ Borostyán Birtok Szeged
aug 9 @ 10:00 – 16:00

Miért éppen a Nordic Walking?

 

Te diktálod a tempót

Izületi problémákkal küszködsz, vagy van rajtad némi felesleg? A nordic walkinggal ez nem okoz problémát, hiszen a teljesítendő távot és a sebességet is te határozod meg! A helyes technikát hamar megtanulhatod (különösen az Alap-tanfolyamunkon), a botok használata pedig csökkenti az ízületek terhelését.

Nem kerül sokba

Végezz gyors fejszámolást: vajon mennyit kellene havonta a fitneszbérletre költened és mennyibe kerül, ha rendszeresen bot gyalogolsz? Ehhez tényleg nincs szükséged másra, mint egy kényelmes cipőre és egy pár jó botra. A közeli parkba vagy erdőbe szóló „bérleted” biztosan nem jár le, ráadásul nem kell alkalmazkodnod az edzőterem órarendjéhez és időbeosztásához sem!

Jót tesz a szívednek

A Nordic Walking serkenti a vérkeringést, fokozza az erek vérellátását, ezáltal csökkenti a szív-és érrendszeri megbetegedések kialakulásának kockázatát is. Egy amerikai kutatás szerint már napi harminc perc séta is elég ahhoz, hogy csökkentsd az agyvérzés kialakulásnak kockázatát!

Felemeli a fejed

A speciális botok alkalmazása miatt a kar és a felsőtestünk izomzata többet teljesít és ez kifejezetten fontos a gerinc mély hátizmainak erősítéséhez. A botok helyes használatánál javul a testtartás és így aránylag rövid időn belül megszűnik a gyakori, sokszor évek óta tartó fájdalom a váll- és nyaki izomzatban. Természetesen erősíti a lábakat is és mindezek mellett nem terheli meg a szervezetet annyira, mint a futás.

Beindítja a fogyást

Fogyni akarsz, de a futáshoz nem vagy elég kitartó? Ne aggódj, mert az anyagcserét nemcsak a kocogás, de a tempós gyaloglás is serkenti! A Nordic Walking erre (is) tökéletesen alkalmas, hiszen éppen a zsírégető tartományban dolgozol. Persze ha kizárólag a gyaloglástól várod a fogyást, akkor a sarki buszmegállónál egy kicsit tovább kell sétálnod.

Ha komolyabban gondolod és meg szeretnéd tanulni a helyes technikákat, akkor gyere el az Alaptanfolyamra!

Alaptanfolyam I.
2020. augusztus 09. vasárnap

Ha eleged van már a téblábolásból, és végre szeretnéd megismerni a helyes Nordic Walking technikát, akkor ez a tanfolyam neked szól!
A tanfolyam után egyedül is helyesen és egészségesen tudsz majd “nordicozni”.
Helyszín: Borostyán Birtok Szeged
Érkezés: 09:45-10:00. Tanfolyam vége 16.00.

A tanfolyam díja: 12.000,- Ft/fő. (ez tartalmazza a tanfolyamot, az étkezést, és egy bont a botvásárláshoz)
A tanfolyamon megismered a NW hasznos élettani hatásait, így egyértelművé válik, hogy miért, és hogyan érdemes “nordikozni”.
A gyakorlati foglalkozásokon a fokozatosság elvét szem előtt tartva átmozgatjuk az izmaidat, majd elkezdjük megtanítani a helyes Nordic Walking technikát.

A részletes tematikát itt olvashatod el: Nordic Walking Alaptanfolyam I. 

Jelentkezni lehet:

telefonon 06-20/38 88 501

email-ben: pannonnordic@pannonnordic.hu,

vagy a lentebb látható jelentkezési űrlapon.

A Facebokon is megtalálhatod az eseményt, és ott is lehet jelentkezni.

Az alaptanfolyamot mindig  kis csoportban szervezzük a hatékonyság, és az egyéni gondoskodás miatt, de 5 főnél kevesebb jelentkező esetén nem indítjuk el. 

JELENTKEZÉSI ŰRLAP

ITT JELENTKEZHETSZ MÁRIS AZ ALAPTANFOLYAMRA
Örülök, ha máris döntöttél. Jelezd ezt az alábbi űrlapon! Válaszul küldöm a további tudnivalókat a részvételről.
Ha most nem tudsz jönni, de szeretnél egy későbbin részt venni, írj most, hogy értesíteni tudjalak majd a következő időpontról!
Üdvözlettel: Kocsis István Nordic Walking tréner +36 (20) 3888-501

 

KAPCSOLAT ŰRLAP

ÉRDEKEL, DE TÖBBET SZERETNÉL RÓLA TUDNI?
Írj visszajelzést, kérdezz bátran, jelezd, ha valamiben bizonytalan vagy! Szívesen válaszolok, segítek további információkkal... Üdvözlettel: Kocsis István Nordic Walking tréner +36 (20) 3888-501